Diensten

Mutatiesignalering

In het kader van de BAG/BGT wordt mutatiesignalering voor de meeste gemeenten een jaarlijks terugkerende klus. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Voor diverse gemeenten hebben wij mutatiesignalerings-rondes uitgevoerd.
AutomatischMutatiesignalering2Lees verder.....
Hoogtedata

Wist u dat wij met uw stereo luchtfoto's hele mooie, nauwkeurige hoogtebestanden kunnen genereren?
Hoogtedata3Lees verder....
BGT geometrie opbouw

De opbouw van uw BGT kaart zit eraan te komen. Maar gaat u dat duur uitbesteden of laat u dit ons slim en snel (en dus goedkoop) oplossen. Door onze kennis van de GBKN/Beheerkaarten/Top10.......

Lees verder.......
GIS ondersteuning

GIS is een onmisbaar instrument geworden in de gemeentelijke informatie-structuur. Van bestemmingsplannen tot geurkaarten, van vergunningen tot WOZ, van BAG tot BGT. De gehele gemeentelijke informatie is geogerefereerd
GIS ondersteuningLees verder.....
WOZ geometrie opbouw

De WOZ moet binnenkort aan de BAG worden gekoppeld.

Hiervoor is er een gebruikersgrenzen-kaart nodig. Dezekaart kan gezien worden als een WOZ-objectenkaart, die ervoor zorgt dat de geometrie aan de woz-objecten kan worden gekoppeld.

Lees verder......
IMRO coderen

Met de komst van de nieuwe Wet Ruimtelijke Ordening moeten nieuwe plannen/projectbesluiten digitaal IMRO gecodeerd aangeleverd worden. BraGIS kan al uw plannen IMRO coderen voor een eerlijke, scherpe prijs.
DigitaliserenLees verder.......
Digitaliseren (bestemmings)plannen

Bij het maken van digitale (bestemmings)plannen, is het niet alleen het geogedeelte dat erbij komt kijken, maar het digitaliseren omhelst ook het maken van de gehele dataset. Onze prijzen zijn altijd voor alle fasen (voorontwerp, ontwerp, vaststelling). Zo komt u nooit voor verrassende meerprijzen te staan. We staan voor onze prijs, en daar doen we alle werkzaamheden voor alle fasen voor!

Lees verder.......
CAD ondersteuning

Omdat goede GIS onlosmakelijk verbonden is met goede GEO, is onze CAD-kennis van hetzelfde niveau als onze GIS-kennis.

De ondersteuning richt zich op applicatie-ondersteuning (maken scripts/tools/macro’s), applicatiebeheer. Ook tekenwerkzaamheden vallen onder de ondersteuning.

Lees verder.......