ZWCAD

ZWCAD 2018

Kostenbesparende CAD software die uw budget drastisch kan verlagen.

Met het in gebruik zijn van DWG-formaat 2016, kunt u waarschijnlijk niet meer alle tekeningen openen en bewerken. Dit omdat u nog niet met de laatste versie van AutoCAD (LT) werkt. Dan kunt u natuurlijk voor veel geld uw CAD software updaten, maar voor een fractie van die uitgave kunt u ook ZWCAD 2018 aanschaffen.

ZWCAD 2018 kan naadloos lezen en schrijven naar het DWG-2016 formaat. Dit CAD pakket is ideaal voor architecten, ingenieurs, tekenaars en anderen die in aanraking komen met het DWG-2016 formaat. Of het nu 2D of 3D tekeningen zijn, ze zijn in ZWCAD 2018 te raadplegen en te bewerken. Dit CAD pakket is zeer voordelig vergeleken met de bekende CAD software. En de mogelijkheden zijn hetzelfde, zo niet meer!

ZWCAD 2018 helpt om uw budget naar beneden te halen: wij dwingen geen jaarlijkse updates af omdat iedereen de vrijheid moet hebben om te kiezen welke gereedschappen hij of zij nodig heeft. Daarom is er maar één upgrade prijs vanuit iedere vorige versie van ZWCAD naar de laatste nieuwe versie van ZWCAD!

Probeer de trialversie via de onderstaande downloadknop of neem contact op om ZWCAD 2018 gratis en vrijblijvend 30 dagen te proberen.

32 bit versie32 BIT VERSIE64 bit versie64 BIT VERSIE

 

 

FolderBraGIS-voorzijde FolderBraGIS-achterzijde